TradeTracker affiliate netværkTradeTracker er et hollandsk affiliate-netværk, som har den største geografiske dækning i Europa med 15 lokale kontorer, der opererer i 19 lande. De kom ind på det danske marked i 2011, og er nu et af Danmarks største netværk med ca. 200 kampagner som f.eks. Bestseller, Dustinhome, Unisport og Trivago.

De fleste kampagner kører efter CPA-modellen (kommission per salg), men der er også lead- og click-out-kampagner. Få den kategoriopdelte liste her.

Sådan fungerer TradeTracker

Det er gratis og uforpligtende at tilmelde sig som affiliate hos TradeTracker – både privatpersoner og virksomheder er velkomne.

Tilmeldingen tager få minutter ved at udfylde denne form.

Når du er blevet godkendt, skal du tilmelde de kampagner, du er interesseret i. Efter annoncøren har godkendt din side kan du begynde at promovere og optjene kommission. Du kan holde styr på din indtjening under kommissionsoversigten.

Tilmeld dig TradeTrackers affiliatenetværk her.

Uovertruffen teknologi og værktøjer

TradeTracker forsøger virkelig at skille sig ud, hvad angår helhedsoplevelsen for deres publishers. Efter login ser man et real-time dashboard med widgets, der kan skræddersys. Flere websites kan sagtens registreres under ét login og evt. i flere lande. Hvis der er tale om en eller flere større publisher-side(r) kan man registrere flere brugere samt få adgang til systemet via en API.

Udover at hente bannere, produktfeeds og tekstlinks på platformen, er der også rig mulighed for at analysere de kampagner du kører.

Det er ganske nemt at filtrere og udtrække data i excel med ét klik. Som noget helt revolutionerende har du som publisher adgang til værktøjet Conversion Path Tracking, hvor du kan følge med i hvem du konkurrerer last-click med.

Læs mere om Conversion Path Tracking her.

Udbetaling

Når bankoplysningerne er udfyldt, bliver der udbetalt to gange om måneden så længe den optjente kommission overstiger 500 kr.

Support

Kontakt TradeTracker på telefon 70 60 59 98 eller skriv en mail til [email protected]. De står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig godt i gang.