Partner-adsHos Partner-ads kan du inden tilmelding se, hvem du har mulighed for at blive affiliate partner med. Det tager ca. to min. at blive tilmeldt deres affliate netværk.

Du finder over 900 aktive affiliate programmer hos Partner-ads på det danske marked, og du kan både reklamere for store og små firmaer på din hjemmeside. Herudover har de en række på programmer i Norge og Sverige. Oversigten over annoncører på deres hjemmeside er virkelig god, og den er opdelt efter kategorier, så du hurtigt kan se, om du kan finde relevante affiliate programmer hos Partner-ads.

Læs mere på deres hjemmeside

Muligheder med Partner-ads

De har både CPC, CPL, CPA og CPO kampagner. Når du er logget ind, kan du se, hvad de enkelte partnerprogrammer tilbyder.

Du skal godkendes til hvert enkelt partnerprogram, men det er sjældent, at du bliver afvist, når du sørger affiliate-programmer, som har værdi for både dig og kunden.

Deres kontrolpanel fungerer upåklageligt, og du har mulighed for både at anvende PNI og puljer.

PNI bliver hos Partner-ads kaldt for UID. Det fungerer på den måde, at du tilføjer en ekstra variabel i det link, som du indsætter på din hjemmeside. Du får derved mulighed for at se, hvilken leads/salg der er skaffet via den UID, du har indsat.

Puljer kalder de for bannerrotation. Du vælger en kategori, som du gerne vil reklamere for på din hjemmeside, og Partner-ads sørger automatisk for bannerrotation på din hjemmeside. Bannerrotation fungerer kun for de partnerprogrammer, som du er godkendt til.

På enkelte partnerprogrammer er der mulighed for cashback.

Statistik

Statistik er opdelt på en række parametre, som er standard . Du kan ikke selv vælge, hvilken statistik du gerne vil se. Deres statistiksystem er bygget op på den måde, er der en række fastlagte statistikkolonner, som du får frem, hvis du vælger at se statistik for dine kampagner. Alt statistik er online, men du kan lave et XML-udtræk til din computer. Statistikken omfatter bl.a. visninger, klik, leads og salg pr. partnerprogram og samlet samt indtjeningsoversigt pr. dag.

Der tilbydes ikke keywords stats, men du kan sende et søgeord fra f.eks. Google med ind som UID, og på den måde få statistik på dine keywords.

Besøg deres hjemmeside for at læse mere om deres system.

Udbetaling

Beløb ældre end 30 dage udbetales første hverdag hver måned. Du skal dog min. have tjent 150 kr. for at få dine penge udbetalt. Du kan tilmelde dig hos Partner-ads her

Support

Partner-ads kan kontaktes via telefon, e-mail, Facebook og deres Amino profil.

Du kan kontakte dem på tlf. 36991699 eller [email protected].

Partner-ads kommer løbende med anbefalinger til partnerprogrammer, som passer godt til din hjemmeside. Hovedsageligt får du disse anbefalinger, når du logger ind på deres hjemmeside.