ShareAsale.com er en del af Awin, som har en række andre store affiliate netværk under sig. Det er et rigtigt godt netværk, hvis du gerne vil lege med på det engelsksproget marked. Der er alt fra hosting til tøj, så de er også interessante, hvis du har en dansk hjemmeside, hvor du fortæller om udenlandske ydelser. Det kan f.eks. være hostingselskabet WP-Engine.

De har mere end 4000 programmer, så der er helt sikkert noget, som du kan bruge. Det er relativt let at blive godkendt hos dem, da du blot skal fortælle lidt om, hvorfor din hjemmeside gerne vil benytte affiliate.

Vi har afprøvet det, og vi blev godkendt inden for et par dage.

Kontrolpanelet hos ShareAsale

Deres kontrolpanel er frygteligt. Det ligner noget fra 2000, og det er faktisk ret vildt, at de stadigvæk ikke har gjort noget ved det. Når du lige kommer dig over udseende, er det simpelt at finde rundt i.

Øverst kan du vælge at få rapporter, se udbydere af programmer og værktøjer. Der er også et par andre punkter, men det er disse punkter, som du skal bruge mest. I venstre side er der også en menu, som er en genvej til nogle af de mest anvendte ting, du skal bruge. F.eks. der hvor du skaber et link.

Vi ved godt, at det måske kan virke forvirrende, når du kommer derind. Men hvis du tager et punkt ad gangen, så er det ikke så slemt. Du skal blot læse, hvad der står, og så giver det ligeså meget mening som alle andre affiliate netværk derude.

Hvad kan du forvente af deres programmer?

Der kan være mange penge at tjene med de amerikanske affilateprogrammer. Det er ikke unormalt, at du kan få en leadpris på 200$, hvis du skaffer kunder.

Andre giver procenter for salg ligesom med andre programmer. De vil ofte ikke være så interessante på det danske marked, da det vil være til webshops, som er placeret i USA. Det vil være besværligt for dine danske læsere at få produkter sendt fra USA til Danmark.

Hvis du har en hjemmeside, hvor dine kunder købe digitale ydelser, så bør du helt klart oprette dig hos ShareAsale. For de har nogle virkelig spændende programmer, når det kommer til leads.

De har rigtig mange programmer inden for digitale produkter med alt fra hosting til forskellige IT-programmmer. Det er nogle, som man også vil bruge, selvom man er på det danske marked.

Selv hvis du promoverer ikke digitale-produkter, så kan du altid oprette dig derinde og se, hvad de har at tilbyde. For vi har ikke tjekket alle deres 4000 programmer igennem, så det er muligt, at du kan finde noget, som passer til din hjemmeside.

For du vil højst sandsynlig blive godkendt, og så kan du selv se, hvad de har derinde af programmer. Du skal blot være OBS på, at mange af deres webshops nok kun sælger til det amerikanske marked. Men der vil være EU baseret ind i mellem.

Support

Support foregår via e-mail. De plejer at svare inden for et par dage. Der vil sjældent være brug for den store support, da det hele fungerer hos dem. Men hvis du har problemer med udbetaling eller andre ting, så skal du skrive på engelsk til dem.

Udbetaling

De udbetaler en gang om måneden, og det vil altid være omkring den 20., at de sætter gang i betalingen. Det betyder, at du først får dine penge et par dage efter.

De udbetaler til din bank. Du skal skrive dit IBAN osv., men du informationer kan du få af din bank. Alle udbetalinger udbetales i euros.

Du kan læse mere på ShareAsales hjemmeside.