Daisycon er et førende affiliatenetværk med kontorer i Holland, Belgien, Tyskland, Danmark, Finland, Sverige og Rumænien.

Deres kampagner spænder bredt over mange vertikaler, alt lige fra ecommerce til panelrekruttering.

Hos Daisycon Nordics ligger det primære fokus på ecommerce fra både små webshops og store internationale webshops, og på tværs af de over 300 tilgængelige kampagner er der mange forskellige kampagnetyper.

Du kan se det fulde overblik over alle deres kampagner her , og du behøver ikke at være aktiv hos dem.

Men uanset om du er publisher eller webshopejer, er Daisycon et oplagt valg, hvis du har ambitioner om vækst inden eller udenfor landets grænser, eftersom Daisycon er aktive på mange markeder.

Muligheder hos Daisycon

Det starter alt sammen med, at du registrerer dig som publisher i deres netværk. Herefter kommer du igennem en kort godkendelsesproces af dig og dine medier, hvorefter du vil få adgang til deres kampagner.

Teknologien er i højsædet hos Daisycon, og derfor vil du via dit eget dashboard opleve, at du har utroligt mange muligheder for integrationer og adgang til meget data. Du har mulighed for at sætte alskens API-integrationer op, som gør det lettere for dig at optimere dine kanaler.

Tip: Skriv informationerne om dine medier på engelsk, da der kan være mange engelsktalende virksomhedsejere, som gerne vil vide, hvem du er, når du ansøger på deres kampagner.

Support

Hos Daisycon leverer de et højt serviceniveau. De fleste af de samarbejdspartnere og kunder, der har interesse i det, kan have en direkte kontaktperson. Derudover er der et ticket system, som man kan benytte til de mindre forespørgsler, og her er responstiden som oftest lav.

Udbetaling

Udbetaling er som oftest 40 dage efter endt måned, men det er også mulighed for hurtigere udbetalingsbetingelser.

Tjen penge på dit site, blog og e-mail – Registrer dig nu!