HealthTrader er et affiliate netværk, der opererer inden for sundhedsindustrien. Sundhedsområdet er en voksende industri. Ideen bag HealthTrader har været at give affiliates mulighed for at tjene penge på denne industri.

HealthTrader har mange forskellige brands, som tilbyder receptpligtig medicin online, og de har tilknyttede læger, som sikrer, at kunden er egnet til behandlingen.

Hvordan fungerer det?

Når du har tilmeldt dig programmet, kan du gennemse alle de tilgængelige tilbud og vælge, hvilke du ønsker at tilslutte dig. Inden for hvert enkelt tilbud kan du oprette links og få adgang til værktøjer, såsom bannere og videoer.

Links genereres i dit integrerede affiliate-id. Alt, du skal gøre, er at copy-paste denne kode. Når en besøgende klikker på et link eller banner fra dit websted, vil HealthTrader spore brugeren. I tilfælde af at brugeren køber fra din hjemmeside, modtager du provision fra salget.

Koster det mig noget at bruge HealthTrader?

Nej, det koster dig ikke noget, da HealthTrader ikke opkræver gebyrer for at bruge deres netværk. De opkræver heller ikke gebyrer for at udbetale din provision.

Hvad skal jeg promovere?

Hos HealthTrader finder du deres programmer under kategorien “Tilbud.” Der er ikke ét tilbud, der er bedre end et andet. Du kan sammenligne nøglestatistik ved at klikke på sammenlignings-knappen under fanen ”Tilbud.”

Her kan du også se, hvor mange ressourcer der er brugt inden for hver kategori og hvert sprog. Under dokumenter kan du se rapporter fra andre affiliates i forhold til bedst sælgende produkter, keyword research og andre relevante dokumenter, som kan hjælpe dig med at beslutte, hvilket tilbud du skal vælge.

Betalinger

Mange af HealthTraders tilbud er resultatafhængige, dvs. jo flere salg dit websted genererer, jo højere provision har du mulighed for at tjene.

Alle dine transaktioner, der er markeret som “Godkendt,” vil blive betalt enten den 1. eller 15. i måneden afhængig af dine indstillinger.

Transaktioner bliver i gennemsnittet udbetalt inden for 2,8 dage.

De tilbyder betalinger via PayPal, Skrill og international bankoverførsel. Mindstebeløbet, HealthTrader udbetaler i provision, er 1.000 kr. Hvis du har mindre end 1.000 kr. stående på din affiliate-konto, bliver beløbet overført til næste måned, så du mister ikke noget, selv hvis du ikke har nået dette beløb, når de godkender en udbetaling.

Der er i øvrigt ingen skjulte gebyrer for at behandle dine betalinger.

Bannere

Du kan vælge mellem en række professionelle bannere, der dækker dit behov. Hvis du ikke kan finde præcist det, du har brug for, kan du bruge deres gratis bannerdesign service til at skabe dit eget.

Der er en masse dokumenter til rådighed med tekster, godkendte mediecitater mv., du frit kan anvende på dit website.

Du kan desuden bruge deres widgets til at skabe nogle flotte pristabeller, der nemt kan tilpasses udseendet på dit eget website. I tilfælde af eventuelle prisændringer opdateres disse widgets automatisk.

Hvad hvis jeg har mere end ét website?

Du kan placere links og bannere på så mange af dine sider, som du ønsker, forudsat at de opfylder HealthTraders vilkår og betingelser.

Udbetaling

Hver 14. dag

Support

Engelsk og dansk support via e-mail og telefon.