Adrecord er et svensk affiliate netværk, men de dækker hele skandinavien. De har klart fleste programmer på det svenske marked, men de er så småt begyndt at udvide på det danske marked. Det er derfor et netværk, som det er værd at skrive sig op til.

Lige nu har de ca. 10 aktive programmer i Danmark, men du kan tjekke deres mere end 250 svenske programmer ud, da du godt kan tilmelde dig dem, hvis udbyderne både har en svensk og dansk side. For det meste vil det være tilfælde, da webshops i Skandinavien plejer at udvide til alle de nordiske lande.

Sådan fungerer det

Du har mulighed for at oprette bannere, oprette links, vise relevante bannere og lave dine egne bannere. Alt sammen igennem deres kontrolpanel. Du kan også hente en automatisk prisliste, som du kan bruge, hvis du har et prissammenlignings-hjemmeside.

Standard bannere er alle de bannere, som du kan finde under hvert program. Dvs. alle de bannere som annoncøren stiller til rådighed. Med relevante bannere kan du tilmelde dig flere forskellige annoncører, og så regner Adrecord automatisk ud, hvad der er relevant at vise for sine besøgende. På den måde øger du dine muligheder for at tjene penge på affiliate.

Du har også mulighed for at lave dine egne bannere. Her kan du bl.a. tilføje flere produkter til dit banner. På den måde kan du skabe et mere unikt udseende til din hjemmeside eller blog.

En af de mest brugte metoder inden for affiliate marketing er at oprette links. Du har mulighed for at lave deeplinks. Dvs. linke til et konkret produkt, som du kan skrive om på din hjemmeside.

Deres kontrolpanel

De har et overskueligt kontrolpanel, som gør, at du hurtigt kan komme i gang. Det er i den bedre halvdel, når det kommer til brugervenlighed.

I venstre side finder du alle menupunkter, hvor du kan vælge programmer, dine hjemmesider (channels), rapporter og unikke kampagner. Annoncørerne hos Adrecord kører løbende forskellige kampagner, da de gerne vil hjælpe dig med at tjene flere penge, for det betyder også, at de tjener flere penge.

Det betyder også, at du kan få meget hjælp af de forskellige annoncører, hvis du har gode idéer til, hvordan du kan tjene flere penge gennem dem. Ofte kan du få dem til at lave unikke bannere til dig osv. Det vil dog kræve, at du tjener penge til dem, så du skal ikke starte med at forlange en masse ting. Vis hvorfor de skal satse på dig.

De har også et punkt for avancerede brugere, hvor du bl.a. kan få adgang til deres API. Hvis du har spørgsmål til det, kan du altid skrive til dem.

Du kan ikke få kontrolpanelet på dansk. Det hele er på engelsk.

Support

Umiddelbart har de ikke så meget support, da de prøver at besvare alle spørgsmål via deres FAQ. Men du kan skrive og ringe til dem. Dog skal du være OBS på, at hvis du ringer til dem, så skal du ringe til deres svenske hovednummer. De har ikke dansk support.

Det betyder, at du står mere alene hos dem, end hos mange andre netværk, men du burde kunne få svar på det meste via deres FAQ.

De tilbyder dog support, og hvis du først har spørgsmål, lover de at svare hurtigt. De har blot ikke en chatfunktion, og de reklamerer ikke meget med den e-mail, som du skal skrive til.

Udbetaling

De udbetaler penge den 15. i måneden. Hvis det er på en helligdag, så kommer pengene på den første hverdag herefter. Du skal min. have tjent 500 svenske kroner for at få dine penge udbetalt som virksomhed. Privatpersoner skal tjene min. 1000 svenske kroner. Det betyder ikke, at du mister pengene, de går blot videre til næste udbetalingsvindue.

Du kan læse meget mere om, hvordan Adrecord fungerer på deres hjemmeside.