NB: NetBooster Agency er nu Daisycon. Læs mere her.

NetBooster Agency er et nordisk affiliatenetværk. Som udover kampagner fra Danmark har de også affiliate kampagner i Norge, Sverige og Finland. Hvis du tilmelder dig hos NetBooster Agency får du adgang til alle deres kampagner i hele norden. Hvert land har ca. 200 affiliate marketing kampagner du kan vælge i mellem. De har især gode aftaler indenfor mobil, lån og A-kasser / Fagforeninger. For at se deres affiliate-programmer kræver det, at du tilmelder dig hos dem.

Gå til NetBooster Agencys hjemmeside for mere information

Sådan fungerer det

Du skal tilmelde de hjemmesider, som du ønsker at bruge affiliate marketing på. Herefter tager NetBooster Agency kontakt til dig for at høre, hvilken slags affiliate-kampagner som passer til din hjemmeside. Du skal som sagt være tilmeldt for at se, hvilken slags affiliate-programmer du kan bruge hos dem.

De har en række forskellige muligheder indenfor kampagner. Alt efter hvad der passer dig bedst. De har CPA/CPO, CPL, CPS og CPC kampagner. Hvis du ikke er inde i disse begreber, kan du læse mere om det i vores ordliste.

Der er mulighed for PNI, Puljer, Redirect, API og Keyword stats hos NetBooster Agency. Udover at du kan trække den statistik ud, som er relevant for dig, har du også adgang til live statistik på alle dine affiliate-kampagner.

Udbetaling

Beløb ældre end 30 dage bliver udbetalt senest den 7. hver måned.

Support

NetBooster Agency yder support på telefon, e-mail, MSN eller Skype. Ofte kan deres livefunktion også svare på de fleste af dine spørgsmål.

Når du bliver godkendt som medlem af deres affiliate netværk, kontakter de dig. I første omgang vil det være deres sælger, der vil vide, hvilken slags reklamer du er interesseret i. De vil også gerne høre mere om den hjemmeside, du har tilmeldt.

Udover sælgere har du også mulighed for at få hjælp af teknikkere og grafikere. Det er en rigtig god hjælp, hvis du gerne vil vide noget konkret om, hvordan du kan få optimeret din hjemmeside, så du får mest muligt ud af dine kampagner.

De har lavet en række guides om forskellige emner, så du ofte selv kan finde svar på dine spørgsmål.

Tilmeld NetBooster Agency