Ofte stillede spørgsmål om affiliate marketing

Ofte stillede spørgsmål om affiliate marketing2022-05-10T09:59:23+02:00

Her finder du spørgsmål og svar om begrebet affiliate og. hvad der hører sig til. Mangler dit spørgsmål på listen? Så skriv til mig her.

Kan jeg købe en færdig affiliate hjemmeside?2022-05-02T09:48:14+02:00

Ja, hvis du gerne vil tage en genvej eller har flere penge, end du har tid, er det oplagt at købe et projekt.

Her finder du nogle gode handelsplatforme, der er værd at se på.

Hvordan tjener man penge på affiliate?2022-03-25T10:54:29+01:00

For at komme godt i gang, skal du have en hjemmeside, nyhedsbrev eller på anden måde online tilstedeværelse, hvor dine budskaber kan komme ud til folk. Hvis. du leverer værdi fx med guides eller på anden måde tilfredsstiller et behov, får du den tillid der skal til at kunne promovere andres produkter.

For at komme i gang helt konkret, kan du følge denne guide.

Hvor skal jeg starte?2022-04-25T15:57:07+02:00

Ideelt set, skal du starte med en god idé, hvor konkurrencen ikke er højere end dit ambitionsniveau. Altså hvad ved du noget om, eller hvad interesserer dig, som du gerne vil dykke mere ned i.

Det kan godt være du er interesseret i alarmsystemer, men det er også et område med meget høj konkurrence, fordi der er så mange penge i det område. Det vil altså være hårdt arbejde at opnå nogle gode placeringer.

Når du har fundet dit emne / din niche, skal du have en kanal. Det er typisk en hjemmeside. Du kan følge min guide til affiliate marketing, som giver dig den viden du skal bruge, for at komme godt i gang.

Hvilken branche er affiliate?2022-03-25T20:16:27+01:00

Det kommer lidt an på hvordan du gør det og ser det. Jeg vil betegne det som værende markedsføring. Altså hvis du arbejder med affiliate marketing, er markedsføring dit vigtigste greb, for at få besøgende. Både søgemaskineoptimering, betalte annoncer og email-markedsføring.

Man kan også sige at salg er branchen, hvis du går mere specifikt til værks. Fx taler direkte til dine kunder en til en. Det kommer an på hvem du er affiliate for og hvilken afregningsstruktur I har aftalt.

Hvis du tilmelder dig affiliate netværk, så er det helt overvejende markedsføring, du skal arbejde med.

hvad er et affiliate program?2022-03-24T20:17:50+01:00

En virksomhed laver et affiliate program. Dvs. at du som affiliate kan blive en del af virksomhedens program og derved få lov at tjene kommission ved at henvise til virksomheden.

Et affiliate program kan indeholde forskellige produkter og typisk også en masse forskellige reklamebannere og andet materiale, der gør dit arbejde lettere.

 

Hvad er et affiliate netværk?2022-03-25T20:20:51+01:00

Du kan se et affiliate netværk som en fælles markedsplads. En virksomhed, der samler mange affiliate programmer under et tag. Det er lettere for den enkelte annoncør, at de ikke selv skal opfinde den dybe tallerken, stå for afregning og holde styr på alle aspekter.

Når du tilmelder dig et affiliate netværk får du dermed adgang til mange annoncører og deres affiliate programmer. Alt sammen et samlet sted, hvor du kan få statistik og bannermateriale, så du kan få succes med affiliate marketing.

Hvad er et affiliate link?2022-04-26T08:35:08+02:00

Når du laver affiliate marketing, skal både du og annoncøren kunne spore hvor mange klik eller salg du refererer til dem.

Det kan gøres via en kuponkode, som er unik for dig. Det ses fx tit på Instagram, fordi du ikke kan lave en URL der er klikbar i opslag. I affiliate marketing, er det oftest via en unik URL.

Dvs en URL der er unik for dig og som ofte linker direkte ind til et specielt produkt (også kaldet deep linking). Via Affiliate netværkets sporingsmodul kan både du og annoncøren se hvem du henviser og hvilken kommission du har optjent.

Hvad er affiliate marketing?2022-03-24T14:51:41+01:00

Affiliate marketing er en form for markedsføring hvor affiliates (det kan være en person eller virksomhed) markedsfører og sælger andres produkter og til gengæld får en kommission for hver henvisning. Kommisionen er typisk en procent af det endelige salg, men det kan også være et fast beløb.

Affiliate marketing er med andre ord en mulighed for at kunne sælge et eller flere produkter uden at skulle bekymre sig om andet end selve markedsføringen.

Go to Top