Euroads

NB: De er gået konkurs.

Euroads er et af de største affiliatenetværk i Danmark. Som affiliatepartner hos Euroads har du adgang til mere end 170 kampagner, og flere af deres kampagner giver dig rigtig gode muligheder for at tjene penge på din hjemmeside.

For at du kan se annoncørernes kampagner, kræver det, at du tilmelder dig hos Euroads. Herefter kan du se, hvilken kampagner du kan benytte som affiliate partner.

Sådan fungerer det

EuroAds

Du skal registrere hvert medie, som du ønsker at benytte til affiliate marketing. Du kan tilmelde hjemmesider, E-mail/nyhedsbrev, SMS eller søgemaskine – SEM hos Euroads. Hvis ingen af disse ting passer på det medie, som du ønsker at tilmelde, kan du vælge kategorien ”andet”. Alle medier skal godkendes seperat af Euroads, inden du kan begynde at bruge deres affiliate programmer.

Selvom Euroads først skal godkende din hjemmeside, er det som sagt muligt, at se alle kampagner hos Euroads med det samme du tilmelder dig deres affiliatenetværk. Det kan du gøre ved at klikke her.

Euroads har en del aftaler med tøj- og modefirmaer. Ca. halvdelen af dem har et affiliate program hvor du kan deeplinke til deres produker. Bl.a. ELLOS.dk, By Malene Birger og Samsøe & Samsøe. Hos den anden halvdel er det kun muligt at benytte bannerreklamer. Det gør sig f.eks. gældende hos SmartGuy eller SmartGirl.

Hvis du ønsker at reklamere for lån og finansiering, er der masser af muligheder for det. F.eks. D:E:R, GE Money Bank, Leasy osv. Der er både mulighed for at lave direkte tekstlink til siderne eller blot benytte bannerreklamer.

Det er både muligt at benytte PNI, API og puljer hos Euroads. Til alle dine kampagner har du mulighed for at få statistik.

Det er tilladt at lave cashback på ca. halvdelen af kampagnerne. Generelt er der en rigtig god tilbagebetaling på de fleste kampagner. Under hver kampagne kan du let se hvor meget kampagnen giver.

Udbetaling

45 dage efter endt måned. Det er standard hos de fleste affiliatenetværk.

Hvis du vil tjene penge på affiliate marketing, er Euroads et godt sted at starte. Det eneste du skal gøre for at komme i gang, er at tilmelde dig.