Orville Media

Orville Media er et mindre affiliatenetværk, som har det mest simple kontrolpanel på markedet, og det gør det rigtigt let for dig at bruge dem. Du kan først se deres aftaler og kampagner, når du har tilmeldt dig hos dem.

Tilmeld dig her for at se kampagnerne

Sådan fungerer det hos Orville Media

Orville MediaSom sagt er deres kontrolpanel et af de mest simple på markedet, og hvis du ikke tidligere har brugt affiliate marketing, er Orville Media et godt sted at starte, da det virkelig er let at komme i gang med.

Deres kampagner er baseret på CPC og CPL, men du skal som sagt tilmelde dig for at se, hvilken kampagner du kan benytte igennem dem. De har omkring 130 aftaler og det gør dem til et af de mindre affiliate netværk på markedet. Men de lover på deres hjemmeside, at de altid har opdaterede kampagner, og der vil løbende komme flere kampagner og annoncør aftaler.

Det er både muligt at bruge PNI, API og puljer og Orville Media tilbyder live statistik på dine kampagner, så du hele tiden kan følge med i, hvad du gør rigtig og forkert med dine kampagner. Det er en super hjælp, når du er i gang med at forbedre dine affiliate links.

Udbetaling

Orville Media udbetaler din kommission hver måned.

Support

Selvom Orville Media har et simpelt kontrolpanel, kan det stadig godt være, at du skal bruge support. Du kan få support på telefon, messenger eller e-mail. Alt efter hvad der passer dig bedst.

Uanset om du allerede har erfaring med affiliate marketing, eller om du lige er begyndt, er Orville Media en god affiliate partner, fordi de har stabil udbetaling og et virkelig godt kontrolpanel. Deres kontrolpanel er brugervenligt, og det er helt klart et besøg værd.

Besøg Orville Media